CiddiGazete- Kaza İnegöl ilçesi Bursa-Ankara yolu Mezitler mevkiinde meydana geldi. Sürücüsü henüz öğrenilemeyen 06 N 7569 plakalı otomobil ters şeride girince, Sebahattin Cankurt yönetimindeki 34 FM 9026 ve Osman Murat Özbaş’ın kullandığı 16 KHD 36 plakalı otomobillerle çarpıştı.

7 KİŞİ YOLA SAVRULDU

Çarpmanın şiddetiyle, otomobillerin içinde bulunan yedi kişi yola savruldu, üç kişi de araçların içinde sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Jandarma ekipleri, olası bir kazanın yaşanmaması için önlem alırken, otomobil içinde sıkışan yolcular, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde dört kişinin öldüğü tespit edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde dört kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaralı altı kişi yapılan ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Bursa’nın İnegöl ilçesinde üç otomobilin çarpışması sonucu yaşamını yitiren dört kişi ve yaralanan altı kişinin kimliği belli oldu. Kazada, 06 N 7659 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Dalçık (42), eşi Aysel Öztürk Dalçık ile Ali Dalçık’ın kardeşi Emine Abinik (44) ve 34 FM 9026 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan İbrahim Cankurt (30) hayatını kaybetti.

YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Sebahattin Cankurt (60) yönetimindeki 34 FM 9026 plakalı otomobilde bulunan aynı aileden, Kadriye Cankurt (63), Reyhan Cankurt (35), Semanur Cankurt (19) ve 16 KHD 36 plakalı otomobildeki Osman Murat Özbaş ve Saire Özçiftçi (36) ise yaralandı.