CiddiGazete- Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrasında İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış başladı. Sabah saatlerinde şiddetini artıran yağış hayatı da olumsuz etkiledi.
Bir anda bastıran yağmur nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Özellikle Avrupa yakasında etkili olan yağış nedeniyle bazı ilçelerde su baskınları meydana geldi. Beyoğlu, Karaköy, Bayrampaşa ve Büyükçekmece’de rögarlar taştı bazı cadde ve sokaklar göle döndü. Yağışın etkisini kaybetmesiyle su çekildi.
KARAKÖY’DE SU BASKINI
Şiddetli yağmur nedeniyle Karaköy'de Perşembe Pazarı'nda su baskını yaşandı.
VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI
Büyükçekmece’de aniden bastıran yağmur vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı. Dizdariye Mahallesi’nde bazı iş yerlerini su bastı, cadde ve yollarda su birikintileri oluştu.
ALT GEÇİT SUYLA DOLDU
Şiddetli yağmur nedeniyle Bayrampaşa alt geçidini de su bastı. Yol bir süreliğine kapatılırken, ekipler suları temizlemek için çalışma başlattı. Belediye ekiplerinin yapmış olduğu uzun çalışmaların ardından alt geçit trafiğe tekrar açıldı.
Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2020, 09:48