CiddiGazete- Yakalandığı kemik iliği kanseri nedeniyle bir süredir tedavi gören sanatçı 58 yaşındaki Hüner Coşkuner, hayatını kaybetti.

Tedavi gördüğü hastaneden yoğum bakıma alındığı açıklaması yapılan Hüner Coşkuner'in saat 22.30'da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kemik iliği kanserinden tedavi gördüğü hastanede nefes darlığı sebebiyle hayatını kaybeden sanat müziğinin güçlü seslerinden Hüner Coşkuner'in, vefatından önce katıldığı bir televizyon programında vasiyette bulunduğu ortaya çıktı.

"KÜPELERİMLE GÖMÜLMEK İSTERİM"

CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'la Burada Laf Çok programında konuşan Coşkuner, vasiyeti hakkında şu cümleleri kurdu:

"Küpesiz günüm yok. Aksesuarı ciddi anlamda çok severim. Küpe, bilezik, kolye... Bir yere gideceğim zaman mesela bir elbise, bol aksesuar...

Bundan güç mü alıyorum bilemiyorum. Vasiyetim var aileme, Allah gecinden versin; yaşamak her şeye rağmen çok güzel, küpelerimle gömülmek isterim."

MANSUR YAVAŞ'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Sosyal olaylara duyarlılığı ile tanınan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, severek dinlediği isimlerden Hüner Coşkuner'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türk Sanat Müziğimizin güçlü yorumcusu, kıymetli sanatçımız Hüner Coşkuner’i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Başımız sağ olsun" dedi.