Antalya’ya kampa gelen Gürcistan Pirveli Ligi takımlarından Spartak Tskhinvali’nde oynayan Giorgi B., Kakha K., Papuna M., Data S. ve Guram M. , bir AVM’de mağazadan hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Hırsızlık suçlaması, dün akşam saatlerinde Konyaaltı ilçesinde bulunan AVM’deki bir mağazada gerçekleşti. Mağazanın kapanmasının ardından hesapları ve ürünleri kontrol eden görevliler, alarmları sökülen eşofman, spor ayakkabı ve şort olmak üzere 9 parça eşyanın kayıp olduğunu tespit etti.

Görevliler durumu polise bildirdi. İnceleme başlatan polis, işyeri ve AVM’nin güvenlik kameralarını inceledi. Hırsızlık olayının saat 17.45 sıralarında gerçekleştiğini belirleyen polis, aynı saat aralığında gelen müşteriler üzerinde yoğunlaştı. Yapılan takiple şüphelilerin 5 kişi olduğu belirlendi.

Kullandıkları kiralık otomobilin plaka kayıtlarından Belek’te 5 yıldızlı bir otelde kaldıkları tespit edilen Giorgi B., Kakha K., Papuna M., Data S. ve Guram M. gözaltına alındı. Şüphelilerin, Antalya’ya kampa gelen Gürcistan Pirveli Ligi takımlarından Spartak Tskhinvali oyuncuları olduğu belirlendi. Sağlık kontrolllerinden sonra emniyete götürülen futbolcular ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.