Tekirdağ'ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, yolcu treninin 5 vagonu devrildi. Sağlık Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, kazada 10 kişi hayatını kaybetti, 73 kişi de yaralandı. Tren kazasının ardından bazı yolculardan hala haber alınamıyor. Yakınlarından haber almak isteyen kişiler sosyal medyadan paylaşım yapıyor.

TREN KAZASINDA HABER ALINAMAYAN KİŞİLER LİSTESİ:

Özge Nur Dikmen

Gülce Dikmen

Hakan Sel ve oğlu Oğuz Arda Sel

Ömer Alperen Can (5 yaşında)

SOSYAL MEDYADAN YARDIM ÇAĞRISI

Tren kazasının ardından Simge Akdağ isimli Twitter kullanıcısı, kaza yapan trende olduğunu söylediği kuzenine ve kuzeninin babasına ulaşamadığını belirterek yardım çağrısında bulunan bir paylaşım yaptı.

İşte Simge Akdağ isimli kullanıcının çağrısı:

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşanan tren kazasında kuzenim Oğuz Arda Sel ve babası Hakan Sel de vardı. Hala ulaşamadık, bulamıyoruz. Yardım!

Not: Arda'nın kimliği yanında değil.

KIZ KARDEŞLERE ULAŞILAMIYOR

Başka bir sosyal medya kullanıcısı trende olan ve ulaşılamayan iki kız kardeş için yardım çağrısında bulundu. Kayboldukları düşünülen kardeşlerle ilgili paylaşım şöyle:

"Tren kazasında haber alamadığımız iki kız kardeş Özge Nur DİKMEN ve Gülce DİKMEN. En ufak bir haber duyarsanız lütfen ulaşın.Şu anda Çorlu Muratlı Tekirdağ ve Çerkezköy'deki özel ve devlet hastanelerinde değiller. İsimleri yok hala listelerde"

5 YAŞINDAKİ ÖMER CAN'A DA ULAŞILAMIYOR

Bir kayıp çağrısı da 5 yaşındaki Ömer Can için yapıldı.

Bir sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımda 'Tekirdağ Çorlu'da gerçekleşen tren kazasında 5 yaşındaki Ömer Can'dan haber alamıyoruz. Yanında kimliği bulunmamaktadır. Görenlerin duyanların bu hesaba mesaj atması önemle rica olunur. Lütfen duyarsız kalmayalım!' dedi.