Bugün Hatay'a gidecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sınır karakolundaki askerleri ziyaret edecek. Genelkurmay Başkanlığı'na yapılan müracaattan olumlu cevap alan Kılıçdaroğlu, partisinin Hatay'da yapacağı mitingin öncesinde Zeytin Dalı Harekatı'na destek veren karakollardan birinde askerlerle biraraya gelecek.

Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Hatay Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenecek açık hava toplantısında halka seslenecek ve CHP'li belediyelerin toplu hizmet açılış törenine katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sanatçılarla beraber Hatay’daki sınır karakoluna ziyaret yapması Kılıçdaroğlu ile polemiğe neden olmuştu. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’la birlikte sınıra giden sanatçıları eleştirmişti. Erdoğan, salı günkü partisinin grup toplantısında da Kılıçdaroğlu’nun Hatay ziyaretiyle ilgili olarak, “Postal eksikse postal gönderelim” ifadesini kullanmıştı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Kemal Kılıçdaroğlu'na PKK'lı teröristlerin dağlarda giydiği "mekap" ayakkabı önermişti.