CİDDİGAZETE

Kaza, saat 23.20 sıralarında merkez Karatay ilçesi Adana Çevreyolu Ticaret Borsası alt gecidinde meydana geldi. 42 ACM 965 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüjü aşıp karşı şeride geçerek, Muammer Can yönetimindeki 42 GF 252 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada her iki otomobil de hurda yığınına döndü. 42 ACM 965 plakalı otomobilde bulunan Hakan Yel, Muhammed Emin Gül ile kimliği belirlenemeyen ikisi kadın üç kişi ile diğer otomobilin sürücüsü Muammer ve eşi Memduha Can olay yeride can verdi.

OTOMOBİLLERDEN SAĞ ÇIKAN OLMADI

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, sağlık görevlisi ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilde sıkışan kazazedeler, itfaiyenin müdahalesiyle çıkarıldı. Üçü kadın yedi kişinin sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Kazanın ardından görevlendirilen iki Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemede bulundu. Alt geçit yaklaşık iki saat ulaşıma kapandı.

Yedi kişinin cansız bedeni, Cumhuriyet Savcılarının incelemesinin ardından otopsi için Konya Numune Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden üç kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.