CiddiGazete- Konya’nın Yunak ilçesi Ankara Karayolu üzerindeki kavşakta Şanlıurfa'dan geldikleri öğrenilen tarım işçilerini taşıyan minibüs ile TIR kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle minibüs hurdaya dönerken, TIR da devrildi. Kazanın ardından olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildi.

7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yapılan ilk incelemede minibüste bulunan 6 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken 10 yaşındaki bir erkek çocuğunun da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazada 12 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İSİMLERİ BELİRLENDİ

Kazada hayatını kaybedenlerden 6'sının isimleri ise şu şekilde: Ahmet Okal, Fida Okal, Medine Okal, Mehmet Kuş, Mehmet Okal (Çocuk), Mehmet Okal. Öte yandan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 10 yaşındaki bir erkek çocuğunun ismi ise öğrenilemedi.

Kazayla ilgili açıklamada bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Tek tesellimiz; kara ve helikopter ambulanslarımızla yaralılarımızı hastaneye kavuşturup, tedavilerine başlamış olmak. Kayıplarımıza rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum” dedi.

AKŞEHİR’DEKİ KAZADA 3 ÖLÜ, 2 YARALI

Bir facia da Akşehir ilçesinde yaşandı. Kontrolden çıkan otomobilin refüje çarptıktan sonra takla atması sonucu meydana kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.