Antalya'daki korkunç cinayetin duruşması devam etti. Üç İranlının tutuklu olarak yargılandığı davada mütalaasını açıklayan savcı, "Canlı bedenine benzin dökmek ve kumaş parçalarıyla tutuşturmak suretiyle yakarak öldürdükleri anlaşılmıştır" dedi. Savcı, sanıklar hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verilmesini istedi.

Antalya'da, 2017 yılının Nisan ayında kaybolduktan bir hafta sonra Korkuteli'ndeki ormanlık alanda cesedi bulunan kuyumcu Vedat Şenay'ın öldürülmesiyle ilgili davanın 6'ncı duruşması yapıldı. Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına tutuklu sanıklar İranlı Hamed Norouzhia, Mohammad Falahzadeh ve Peyman Boveırımonji ile taraf avukatları katıldı. "Tasarlayarak öldürme" suçundan yargılanan üç sanık hakkında Cumhuriyet Savcısı mütalaasını açıkladı.

Adli Tıp Kurumu 1'inci Adli Tıp İhtisas Kurulu'nca Vedat Şenay'ın kesin ölüm nedeninin "yanmak suretiyle" olduğunun tespit edildiğini kaydeden Savcı, otopsi raporunda cesedin boksörün gard pozisyonuna yakın pozisyonda bulunduğuna, boğma izi olmasına rağmen, boyunda kırığa rastlanmadığına ve vücudun bütün kemiklerinin sağlam olduğuna dikkat çekildiğini kaydetti.