CiddiGazete©

1- Çapa'da 10 Kasım'da işlenen cinayette bir otelin çay bahçesinde silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Uygur Türkü Saimait Aierken, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili dört kişi yakalandı.

Saimait Aierken'in ölümü Özbek ve Kırgız basınında da yer buldu. Yapılan haberlerde Saimait Aierken'in adının Kırgızistan'da 700 milyon doların yurtdışına kaçırılmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada geçtiği belirtildi.

2- 11 Kasım 'da İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edwa, İstanbul Beyoğlu'nda ölü bulundu. Edva'nın ölümündeki sır perdesi hala aralanamadı.

3- Şişli'de 14 Kasım gecesi yolda yürürken öldürülen Mesut Mevlevi'nin İran eski istihbarat ajanı ve rejim muhalifi olduğu ortaya çıktı.

4- Naci Şerifi Zindaşti... İran asıllı karanlık bir adam... Uyuşturucu trafiğinin tam ortasında. Ergenekon kumpasında gizli tanıktı. Kızı ve yeğeni uyuşturucu kaçakçısı ortakları tarafından infaz edildi. Türkiye dahil, Panama'dan Amerika'ya kadar bir dizi seri cinayetin azmettiricisi. Yakalandı. Cumhurbaşkanlığı sistemi yazarı AKP'li Anayasa profesörü eski AKP Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Burhan Kuzu ile boy boy yemek fotoğrafları ortaya çıktı. Zindaşti, Burhan Kuzu hokus pokusu ile "yanlışlıkla" tahliye edildiği iddiaları halen ortada dolaşıyor...

5- Suudi asıllı ABD'li gazeteci Cemâl Kaşıkçı, güpe gündüz girdiği Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda Veliaht Prens Selman'ın istihbarat ekibi tarafından vahşice katledildi. Katliamı yapanlar elini kolunu sallayarak ülkeyi terk etti. Kolluk ve istihbarat birimleri olayı çözdüler ancak Kaşıkçı'nın cesedini hala bulamadılar.

6- Onlarca Çeçen muhalif, Zeytinburnu ilçesinde değişik tarihlerde infaz edildi.

TÜRKİYE'DE ASAYİŞ BERKEMAL Mİ?

Peki istihbarat örgütlerinin operasyon merkezi haline gelen Türkiye'de asayiş berkemâl mi?

Her şey yolunda!..

"İstihbaratçıyım" diye insanları dolandıranlar, korunamayan, şiddete maruz kalıp darp edilen ve  öldürülen kadınlar, FETÖ borsacıları, terör, okul kapılarındaki torbacılar ve bir kaç bincik asayiş olayları dışında, her şey yolunda!..

Polisin, istihbaratın işi çok!..

Başlarını kaşıyamıyorlar... Ülkeyi yöneten siyasi iktidara ve siyasetçilere "yamuk" yapan kimse var mı? diye araştırıyorlar. Sosyal medyada atarlı ergen avındalar. Ha bi de demokratik haklar çerçevesinde gösteri ve yürüyüş yapmak isteyen  protestoculara nefes aldırmıyorlar, Allah için...