CİDDİGAZETE

Beşiktaş Vodafone Stadı'nda 10 Aralık 2016 tarihinde 39 polis, 7 sivil vatandaşın şehit olduğu ve ayrıca 210 polis, 35 sivil vatandaşın yaralandığı bombalı terör saldırısına ilişkin dava, İstanbul 29. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülüyor.

Şimdiye kadar davanın beş duruşması yapıldı. 20 Eylül 2018 tarihinde Silivri büyük duruşma salonunda yapılan beşinci celsedeki talepler doğrultusunda Beşiktaş patlamasının yanı sıra Kayseri patlaması, Vezneciler patlaması, İzmir Adliyesi saldırısı organizasyonunu yapanların, bombaları temin edenlerin, onlara yardım edenlerin de bulunduğu şüpheliler hakkında birleştirme talepli iddianame mahkemeye sunuldu. Mahkemece iddianame kabul edildi.

İLÇE BAŞKANI VE OCAK ESKİ BAŞKANI MÜDAHİL OLDU

PKK terör örgütünün şehir yapılanması tarafından gerçekleştirilen eylemlerin faillerinin hak ettiği cezaya çarptırılması için yapılan yargılamaya bugün Silivri'deki büyük duruşma salonunda devam edildi.

Şehit ve gazi yakınlarımızın yanında, hain terör örgütü mensuplarının hak ettikleri cezayı almaları, şehit ve gazilerin kanlarının yerde kalmaması için milliyetçi avukat grubu da müdahil olarak duruşmaları takip etmeye başladı.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Avukat Ozan Ersaraç'ın yanısıra, Üsküdar Ülkü Ocakları eski başkanı Avukat Uğur Tarhan da Silivri'deki duruşmada müdahil olarak davayı takip etti.