CİDDİGAZETE

Tedavi gördüğü Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sabaha karşı hayatını kaybeden ülkücü camianın en büyük ozanı Arif Şirin için Türk milliyetçileri Samsun'da buluşacak.

Ailesi, bugün vefat etmesine rağmen cenazeyi cumartesi günü defnetme kararı aldı.

Özellikle yurtdışından cenazeye kalabalık bir katılımın olacağı yönünde gelen talepler üzerine Ozan Arif, Cumartesi günü düzenlenecek törenle defnedilecek.

OĞLU MEHMET ALP DUYURDU

Almanya'da yaşayan oğlu Mehmet Alp Şirin'in sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Babam Ozan Arif Şirin bu sabah saat 04:50'de Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi 16 Şubat 2019 cumartesi günü saat 10:00'da Samsun, Atakum / İnecusu, Yalı mah. 6003. Sokaktaki evimizden alınarak, Büyük Cami'de kılınacak öğle namazına müteakip Kıranköy Mezarlığı'na defnedilecektir."

TÜRKİYE'NİN HER İLİNDEN KATILIM OLACAK

Çok sevilen Ozan Arif için yurtiçinden de yoğun bir katılım olacak. Vefat haberini duyan ülkücüler, Samsun'a uçak bileti almanın yanısıra, kendi aralarında organizasyon yaparak da törene katılım için harekete geçti.

Cuma gününden itibaren binlerce kişiyi ağırlayacak olan Samsun'da otel rezervasyonları için de yoğun talep gelmeye başladı.

Valilik de cenaze töreni için şimdiden tedbir alarak, katılımın izdihama dönmemesi için cenazenin geçeceği yollarda trafik düzenlemesi yapacak.