CiddiGazete- Fatih Portakal FOX TV’den ayrıldı. Önce FOX TV yönetimi yazılı bir açıklama ile Fatih Portakal’ın istifasını doğruladı. Ardından Fatih Portakal, sosyal medya hesabından, ”10 yıldır gurur duyarak calışıp, birlikte keyifle yol aldığim @foxhaber’den kendi tercihimle ayrılmaya karar verdim. Sadece, “Ne yapmak istiyorum?” sorusunun cevabını aradım. İçsel devrime ihtiyacım vardı. Kariyer, tanınmışlık, kazanç vazgeçilebilecek şeylerdi.

Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Karari bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağin sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim. Kalın sağlıkla” mesajını paylaştı.

Bu gelişmelerin ardından Fatih Portakal’ın yerine kimin geleceği konuşulmaya başlandı. İsmail Küçükkaya, Selçuk Tepeli, Deniz Zeyrek, Cüneyt Özdemir ve Nevşin Mengü’nün isimleri sosyal medyada zikredilmeye başladı.

İnternethaber’in aktardığına göre ise ipi Selçuk Tepeli göğüsledi.

FOX Haber Koordinatörü Doğan Şentürk ile görüşen ve el sıkışan Tepeli, Fox yönetimi ile sözleşme aşamasına geldi.

Öte yandan gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından, “Az önce FOX Haber’in başarılı Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk’le konuştum, “Fatih Portakal’ın yerine ana haber bültenini artık Selçuk Tepeli sunacak” dedi” mesajını paylaştı.

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi mezuniyetini takiben Fransa’da Avrupa Birliği ve yazılı basının yönetimi üzerine master yaptı. İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilen Tepeli medya sektöründe Aktüel ve Newsweek dergileri ile Habertürk’te görev yaptı.