CiddiGazete- Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapan gazeteci Reha Muhtar, siyah-beyazlı kulüpte yöneticilik görevinde bulunan Umut Güner'in kendisini tehdit ettiğini öne sürmüş, mahkemeye taşınan süreç sonucunda Reha Muhtar’a ceza verilmişti.

Dün yeniden tehdit edildiğini açıklayan Reha Muhtar, sosyal medya hesabından, “MUTLU MUSUNUZ SAYIN SAVCIM ve HAKİMİM? Umut Güner beni ÖLÜMLE TEHDİT etti. İSTANBUL SAVCILARI ve ÇAĞLAYAN MAHKEMESİ ONA DEĞİL BANA 7.5 AY HAPİS CEZASI VERDİ. Umut Güner’i, iş yaptığı Ahmet Bulut’u ve DİĞERLERİNİ yazdım bu gece EVİN KAPISINDA 03.45’de TACİZ ve TEHDİT BAŞLADI!” mesajını paylaştı.

Reha Muhtar daha sonra Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden Instagram mesajı ile istifa eden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak’a seslendiği bir mesaj paylaştı.

Reha Muhtar mesajında, “Sn SADIK ALBAYRAK Sizi Bilenler Dürüst Entelektüel Birisi derler. 1.5 yıl önce Umut Güner tarafından ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİM. Şahıs ÖLÜMLE TEHDİDİNİ AÇIKLADIM DİYE BENİ 7.5 AYA MAHKUM ETTİRDİ. DÜN 03.45’de EVİM BASILDI. ÇOCUKLARIM KORKUDAN KUSTU. Nedense Size söylemek geldi içimden” ifadelerini kullandı.

Muhtar ayrıca, “Saldırgan bir daha gelecek olursa Tümer Metin’in Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye transferinde BİLDİKLERİMİ kendisiyle paylaşırım...” mesajını da paylaştı.