CiddiGazete

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Nişanca Mahallesi’nde bir adresin "randevu evi" olarak işletildiği ihbarı üzerine harekete geçti. Adresi takibe alan polis, evden çıkan iki kişiyi sorguladı.

MÜŞTERİLER: 200 LİRA VERDİK

Sorgulanan kişiler, 200 lira karşılığında bir kadınla ilişkiye girdiklerini itiraf ettiler. Savcılık kararıyla gözaltına alınan evdeki yabancı uyruklu Zeynep H., suçlamayı kabul etti, kendisine zorla bu işi yaptıran "Ebru" adındaki kadının evde olmadığını söyledi.

Polis baskınından habersiz olan Ebru, Zeynep H.’yi telefonla aradı. Baskını öğrenen satıcı, telefonda konuştuğu polislere, Zeynep H.’nin serbest bırakılması için 10 bin lira teklif etti.

KENDİ GELMEDİ, BAŞKASINI GÖNDERDİ

Savcılık izniyle rüşveti kabul eden polisler, kadına parayı getirmesi için adres verdi, Yedikule Mahallesi’ndeki bir tekel bayii önünde görüşme ayarlandı. Görevli polisin yanına gelen ve “Beni Ebru gönderdi” diyen Celal Y. gözaltına alındı.

Celal Y. parayı kendisine Mehmet E. isimli kişinin verdiğini söylemesi üzerine, aynı mahallede bulunan bir taksi durağı yakınında adı geçen zanlı da yakalandı.

POLİS, "EBRU'NUN" PEŞİNE DÜŞTÜ

Celal Y. ve Mehmet E. tutuklanarak cezaevine konuldu. Yabancı uyruklu kadını zorla çalıştıran ve polislere rüşvet gönderen Ebru adındaki firari kadın satıcısının da yakalanması için çalışma başlatıldı.