CiddiGazete- Organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker, son yayınladığı video ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile ilgili iddialarda bulundu. Berat Albayrak'ın kendisini "bitirmek", "yok etmek" ve hapis cezası aldırmak için birçok girişimde bulunduğunu belirten Sedat Peker, bu nedenle yurt dışına çıktığını ifade etti.

“Şahsımın yurt dışına çıkmasıyla ilgili olarak birçok şeyler söylendi. Ben de açıklama yaparak şunu söyledim: Yurt dışına eğitim amacıyla ve ticari işlerimle ilgili çıktığımı söyledim. Bu yalan değildi ancak doğrunun yüzde 10’unu oluşturuyordu” diyen Peker şöyle devam etti:

“Takriben bir buçuk iki sene kadar önce bana birileri devamlı şunu söylemeye başladı: ‘Berat Albayrak senin için şunu yapacak’, ‘Berat bey senin için bunu yapacak’, ‘Bakan bey senin için bunu yapacak’, ‘Seni mahvetmeyi planlıyor’, ‘Seni yok etmeyi planlıyor’, ‘Seni ömür boyu cezaevine tıkmayı planlıyor.’

İlk zamanlar bunu ciddiye almamıştım çünkü benimle bir sorunu yok bunu bana neden yapsın? Sonraki dönemlerde bu devamlı tekerrür edince beynimin içersinde bu klik ciddi olarak yer tutmaya başladı.

Yanıma gelenlerin en az yüzde 30’u, yüzde 40’ı bunu söylemeye başlamışlardı.

Bir gün bana bir telefon yollandı. Bu telefonda, kamerasında çekim yapılmış. Kamera çekiminin içerisinde bir dosya ve bu dosya bana karşı hazırlanan örgütlü bir suç dosyası. Ben bunu alınca dostlarıma söyledim, dedim ki ‘UYAP’a kaydedilmemiş.’

Sayın Cumhurbaşkanımızın sözü var, ‘Fethullahçıların yapmış olduğu şeylerin hiçbirini yapmayacağız. Biz kanunların haricinde hiçbir şey yapmayacağız. Gizli saklı işler yapmayacağız’ diyordu.

Ancak UYAP’a işlenmemiş veya işlenmişse başka bir isimle işlenmiş FETÖ’cülerin taktiği olan bu şekilde dosya hazırlamanın anlamı ne olabilirdi?”

“BERAT BEY ‘GÖZALTINA ALIN’ DEDİ”

Peker videonun devamında ise yurt dışına çıkarken 'Cumhurbaşkanının uçağı gelecek' denilerek uçağının bekletildiğini söyledi. Yurt dışına çıktıktan sonra gelen telefonda ise kendisine 'Berat Bey sakın yurtdışına çıkmasına izin vermeyin, gözaltına alın' denildiğini öne sürerek, "Artık kafamın içinde bütün her şey netleşti. Kesinlikle Berat Bey beni yok etmek istiyor" diye konuştu.

“BEN GERİZEKALI DEĞİLİM”

Videonun ilerleyen bölümlerinde "Oradan bakınca ben buradan gerizekalı gibi görünüyorsam bu benim için ölümden daha kötü…" ifadesini kullanan Peker, bu tür hamleleler karşı soğuk kanlılığını koruyacağını belirterek, "Yani sizin planınız bu mu? Yani sizin zeka seviyeniz bu mu? Benim sinirlerim çelikten kardeşim… 80 milyonu çıkarın küfür ettirin isterseniz… İsterseniz 8 milyarlık dünya nüfusunu küfür ettirin" dedi.