CiddiGazete- Acı olay dün Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerine iki grup tartışma başladı. Kavgaya aile fertleri ve akrabaları da dahil oldu. Kısa süre sonra silahlar patlamaya başladı. Silah sesleri çevrede endişe ve korku yaratırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polisler, taraflara biber gazı ve TOMA ile müdahale etti. Bu sırada, kavgaya taraf olan şüphelilerden birinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu saçmalar Rüstem Ortaç, Mahmut Ortaç, Erdal Bozkurt ve kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru Erman Özcan’a isabet etti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Başına ve boğazına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Erman Özcan, kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle ağır yaralanan Mahmut Ortaç ve Rüstem Ortaç kardeşler de hastanede vefa etti.

ŞEHİT EŞİ ÜNİFORMA GİYDİ OĞLUNA SARILDI

Şehit Erman Özcan'ın cenazesi Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi Morgu'ndan sabah saatlerinde alınarak, karayolu ile Orhangazi ilçesindeki Arapzade Mahallesi Oktay Özçelik Caddesi'nde bulunan baba evine getirildi. Şehidin eşi Emine Özcan ve annesi Hatice Özcan, gözyaşlarına boğuldu.

Eşinin üniformasını giyen Emine Özcan, “Benim aslanım, benim yiğidim gitti. Benim eşim kahramanca çatışmaya girdi. Korkmadı. Arabadan indi 30 kişinin arasına girdi. Şehit düştü” diyerek ağladı.