CiddiGazete- Manikür-pedikürcülükten yazarlığa terfi ettirilen şarkıcı Engin Noyan'ın eşi Sevda Noyan, Ülke TV’de katıldığı programda büyük bir skandala imza atarak, komşularını ölümle tehdit etti.

15 Temmuz'da istediklerini yapamadıklarını belirten Sevda Noyan, “Bizim aile şöyle 50 kişiyi götürür. Biz bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak… Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim hâlâ sitede böyle 3-5 var, benim listem hazır” diye konuşmuştu.

ŞEHİT EŞİNDEN SERT TEPKİ

Eşi Engin Noyan daha önce Samanyolu TV'de program yapan Sevda Noyan’ın şoke eden sözlerine, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde şehit olan Piyade Kurmay Albay Sait Ertürk'ün eşi Ceylan Ertürk'den tepki geldi.

Twitter hesabından açıklamalar yapan, şehit eşi Ceylan Ertürk, Noyan'ın sözlerinin “Hastalıklı fikirler” olduğunu vurgulayarak, “Sevda Noyan’ın açıklamaları kanımı dondurdu.Halkın desteği ve yardımıyla TSK’nin gerçek askerleri bu ihanet şebekesini durdurmuştur. Ama siz bunu yeterince anlatmazsanız meydanı boş bulan bu ruh hastaları bu hastalıklı fikirlerini ortalığa saçarlar. Yeter!” ifadelerini kullandı.

“HASTA VE KİRLİ RUHLARINIZLA KİRLETMEYİN”

Sevda Noyan'a seslenen şehit eşi, açıklamasına şöyle devam etti:

- Git ve sor o gece şehit edilen insanların ailelerine. Bir tanesi bile senin ardından gelirse ben de bir şey bilmiyorum. Hasta ve kirli ruhlarınızla kirletmeyin artık bu ülkeyi. Vatanı sevmek, vatan için can vermek kim, sen ve senin gibiler kim!

- O kadar vatan seversiniz ki… Bence hazır mühimmatınız, hazırlığınız ve cesur yüreğiniz filan da var, gidip PKK ve türevi terör örgütleriyle mücadele eden emniyet güçlerimize de yardım ediniz. Bizler de milletçe sizinle gurur duyalım.