CiddiGazete- AKP'deki "Pelikan" denilen ekibin önde gelen isimlerinden olduğu iddia edilen Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Selman Öğüt'le Saadet Partili Ali Aktaş arasında sosyal medya üzerinden devam eden "FETÖ" polemiğinde düzey giderek düşüyor.

Öğüt'ün İstanbul'da ikinci bir baronun kurulması için gereken 2 bin imzanın bulunamaması üzerine Twitter'da yaptığı "Bu ayıp bize yeter" paylaşımı üzerine ikili arasındaki başlayan polemikte Öğüt'ten Aktaş'a "FETÖ"cülük suçlaması gelmişti.

Aktaş da bunun üzerine, "43 yıllık ömründe bir kez maklube yemeği yedim. Buna rağmen Selman Öğüt bana 'maklube beyinli' diye hakaret etmiş. Babasının maklubecilerin TV'sinde vefat ettiğini hatırlarsak kendisini ana rahmine düşüren meniyi oluşturan vitaminin kaynağı bile maklube olabilir, onu unutuyor" demişti.

Selman Öğüt, Aktaş'ın bu paylaşımına seviyeyi daha da düşürerek yanıt verdi. Öğüt, Aktaş'ın sözlerini alıntıladığı paylaşımında "Senin gibi klasik fetöcüler iki şey yapar: iftira ve hakaret! Babam 2010 referandum sürecinde kalp krizi geçirdi, sen ise 2016'da "gülen cemaati" diyerek fetöyü savundun. Bu arada meni uzmanı olduğunu da ilan etmişsin, çok fazla don koklamaktan olmuştur o.. azalt biraz.." dedi.

ATATÜRK DÜŞMANI FATİH TEZCAN SAHİP ÇIKTI

Twitter ve Youtube'da Mustafa Kemal Atatürk'e yaptığı hakaretlerle gündeme gelmeye çalışan ve gazeteci olduğunu öne süren Fatih Tezcan, Atatürk karşıtı Selman Öğüt'e sahip çıktı.

Öğüt'ün seviyesiz cevabını paylaşarak Saadet Parti'li Ali Aktaş'a ait olduğu iddia edilen twitter paylaşımlarını etiketledi.

Tezcan, "Selman Öğüt‘ün rahmetli baba ve annesine bu iğrenç hakareti eden Ali Aktaş’ta sorun yok! 15 Temmuz’dan 13 gün öncesine kadar FETÖ liderini savunan bu şahıs hâlâ sokakta geziyor! Esas buna izin veren Adalet sisteminde sorun var! Ve bu gidişat değişmeden bu pislikler susmazlar!" dedi

TEZCAN'IN SOSYAL MEDYADA FETÖ'YÜ ÖVDÜĞÜ PAYLAŞIMLAR GÜNDEM OLDU

Tezcan'ın paylaşımı sosyal medyada büyük tepki topladı.

Fatih Tezcan, 2018 yılında yayınladığı bir videoda, "Fethullah Gülen’i 95'te, 98'de dinlediğime zerre kadar pişman değilim. İyi ki dinlemişim. Allah kitap peygamber anlatıyordu" ifadelerini kullanmıştı. Tezcan, Fetullah Gülen'e "hoca" diyerek, FETÖ’cüleri eleştirenlere de, "Ne hakla 20 sene önce bir hocadan Allah kitap diyenleri suçluyorsunuz ki? Siz zaten Allah düşmanısınız” demişti.

Fatih Tezcan daha önce de FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e sevgisini yazdığı şu mesajla anlatmıştı:

"Gülen'i günde 20 saat dinlerdim.. Yemek yaparken bile kulaklıkta peygamber sevgisi anlatırdı... Yemek yaparken gözyaşlarım çorbama akardı..."