CİDDİGAZETE

Türkiye Gazetesi'ndeki köşesinde bu gün kaleme aldığı yazısında son zamanlardaki tahliyelerle yargı paketi arasındaki ilişkiye değinen kripto Cem Küçük, yeni yargı reform paketinin "üstü örtülü af getirdiğini" iddia etti.

Nazlı Ilıcak ile Ahmet Altan'ın ardından Mehmet Baransu ve Ali Fuat Yılmazer gibi isimlerin de tahliye edileceğini belirten Küçük, "Bu yargı paketi rüzgarıyla Osman Kavala da tahliye edilecektir' dedi.

'DEMİRTAŞ'IN TAHLİYE OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

2016 yılının Kasım ayında tutuklanan HDP'nin bir önceki Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tahliye olacağını düşündüğünü belirten Küçük, "Af getirmiyor dense de çıkanlar içeriye girmez. Burası Türkiye, yakın tarihe bakmanız yeterli. Bu yargı paketinin etkisiyle Mümtazer Türköne de, Mustafa Ünal da çıkacaktır" ifadelerinde bulundu.

"Terörle mücadele kanununa düşünce açıklamaları suç oluşturmaz denilince son iki haftadaki büyük tahliyeler kaçınılmaz oldu. Eren Erdem ve Selahattin Demirtaş bu yargı paketi kapsamında tahliye edildiler. Selahattin Demirtaş da dikkatinizi çekerim İstanbul'daki dosyasından tahliye edildi. Ankara’daki bir dosyadan duruyor. Ha, ben Demirtaş’ın da belli zaman sonra tahliye olacağını düşünüyorum."