CiddiGazete- Çerkezköy’ün Cumhuriyet Mahallesi Tepe Konutları’nda yaşayan ve yakınları tarafından psikolojik sorunları olduğu belirtilen Barış Çimen, iddiaya göre, coronavirüs salgınından korunmak için dezenfektan ve ardından da etil alkol içti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Bir süre sonra fenalaşan Çimen, annesi ve ablasının haber vermesi üzerine çağrılan ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çimen, doktorların tüm müdahalesine rağmen bugün hayatını kaybetti.

ADLİ TIP'TA İNCELEME YAPILACAK

Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, ailesine dezenfektan ve etil alkol içtiğini söyleyen Çimen’in kesin ölüm nedeninin İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki inceleme sonrası belli olacağı belirtildi.

TRUMP’IN AÇIKLAMASINI AKILLARA GETİRDİ

Yaşanan bu ölüm akıllara ABD Başkanı Trump’ın açıklamalarını getirdi. Trump’ın, dezenfektanların ve tuvalet temizleyici gibi ürünlerin vücuda enjekte edilerek ya da cilde sürülerek coronavirüsle mücadele edilebileceğini açıklaması büyük yankı uyandırmıştı.

Sağlık çalışanları ve bu malzemeleri üretenler, “Biz temizlik malzemeleri ve dezenfektanların enjekte edilmesi ya da farklı bir şekilde insan vücudunda kullanılmasını tavsiye etmiyoruz” demişlerdi.