CiddiGazete- Eskişehir'de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’un evlerinde bıçaklanarak öldürülmeleriyle ilgili İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan Buğra Can Tokkal'ın da aralarında olduğu üç şüpheli gözaltına alınmıştı.

Katil zanlısının eski ortağı Mehmet Şerif Boğa olduğu tespit edildi. 33 yaşındaki Boğa'nın, eşinin de aralarında bulunduğu sekiz şüpheliyle birlikte adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

ANNESİNİN KUCAĞINDA BIÇAKLAMIŞ

Olayda adliyeye şüphelilerin sevk olmasının ardından detaylar da ortaya çıktı. Şüphelinin olayda ilk olarak babayı boğazından bıçakladıktan sonra salona giderek anneyi bıçaklamaya çalıştığı iddia edildi. Bu sırada annesinin kucağında olan Doruk'a gelen bıçak darbesiyle yere yığılan anne ve çocuğu bıçaklamaya devam etmiş.

Mehmet Şerif Boğa’nın alacak verecek meselesi yüzünden olayı yapma ihtimali üzerine yoğunlaşan ekipler sonuca ulaştı. Olayda kullandığı maske, eldiven evinin yakınında boş arazide bulunurken, olay günü belirtilen taksi ile evinin yakınlarına kadar giden cinayet şüphelisi Mehmet Şerif Boğa’ya ait oturduğu evin bodrumda kanlı çorap ve olay günü giydiği ayakkabılar bulundu. Şüpheli ile ilgili toplanan delillerin materyallerin ise biyolojik tespiti için Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildiği öğrenildi.

Gözaltına alınan Buğra Tokkal serbest bırakıldı. Buğranın soruşturma sürecinde tedbir amacıyla gözaltında tutulduğu ve şüpheliler arasında yer almadığı belirtildi

Mehmet Şerif Boğa, tutuklanarak cezaevine gönderildi.