CİDDİGAZETE

Ülkücü camianın en büyük ozanı Arif Şirin, bu sabah vefat etti... Haber, ülkücü camia arasında büyük üzüntüye neden oldu. Sosyal medya hesapları, internet siteleri, televizyonlar, haber radyoları, Ozan Arif'in vefat haberini öncelikli olarak duyurdu.

Twitter'da açılan tag, dünya sıralamasına girdi. Milyonlaraca ülkücü, Ozan Arif'in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı, üzüntülerini bildirip, şiirlerinden paylaşımlar yaptı.

Bütün bunlara rağmen, MHP genel merkezinin olduğu Balgat, Ozan Arif'in vefat haberine duyarsız kaldı.

Devlet Bahçeli'nin kontrolündeki MHP'yle ilintili haber siteleri, sosyal medya hesapları, Ozan Arif'in vefat haberini görmezden geldi.

RESMİ HESAP BAHÇELİ PAYLAŞIMI YAPTI

Alparslan Türkeş'in vefatından sonra genel başkanlık koltuğuna oturan Devlet Bahçeli ile yıldızları barışmayan, Bahçeli ile mahkemelik olmasına rağmen, her seçim dönemi çıkıp, "Oyumu MHP'ye vereceğim" diyen Ozan Arif'e yapılan saygısızlık, ülkücülerin tepkisini çekti.

MHP'nin kurumsal yapısına bugüne kadar hiçbir eleştiri getirmeyen, sadece partiyi yönetenleri eleştiren Ozan Arif için üzüntülerini dile getiren ülkücüler, MHP'nin resmi twitter hesabında duygularını paylaştılar.

"MHP_Bilgi" isimli Milliyetçi Hareket Partisi'nin resmi twitter hesabında bugün paylaşılan Devlet Bahçeli fotoğrafının altına tepki mesajlarını yağdıran ülkücüler, zaman zaman da ağır ifadeler kullandılar.

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI'NA BÜYÜK TEPKİ

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “Hadis-i Şerif’te 'Ölülerinizi hayırla yad ediniz' diye buyuruyor Hz. Peygamber. Arifin biri. Ne ölmüş. Ne iyi anmak ne de kötü anmak isterim. Allah’a havale ediyorum. Varsa da hakkım helal etmiyorum. Öteki dünyada hesaplaşırız.” Gür'ün bu paylaşımına çok sayıda ülkücü tepki gösterdi

DEVLET BAHÇELİ İLE DAVALIK OLMUŞLARDI

Devlet Bahçeli'nin vekili MHP Tokat Milletvekili Avukat Yücel Bulut, Ozan Arif'e eleştirel şiirlerinden dolayı dava açmıştı.

MERAL AKŞENER'DEN PAYLAŞIM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ozan Arif'in vefatının ardından sosyal medya hesabından Ozan Arif'in fotosuyla birlikte; “Türk Milleti’nin gür sesi Ozan Arif, Cenab-ı Hakk’ın rahmetine kavuştu. Ozanımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ruhun şad, mekânın cennet olsun, büyük Ozan” paylaşımında bulundu. İYİ Partili birçok kişi de Ozan Arif'in vefatından duydukları üzüntüyü sosyal medya hesaplarından duyurmayı ihmal etmedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ da Ozan Arif paylaşımında bulundu.

İYİ Parti'nin resmi twitter hesabından da Ozan Arif paylaşımı yapılması dikkatlerden kaçmadı.

MANSUR YAVAŞ' DA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Ozan Arif'e rahmet diledi.

Yavaş paylaşımında, “Bu coğrafyanın izlerini sözlerinde, şiirlerinde hissettiğimiz, Anadolu'nun toprak kokan evladı, değerli büyüğümüz OzanArif‘in rahmete yürüyüşünü büyük bir üzüntü ile paylaşmak isterim. Allah ruhunu şad, mekânını cennet eylesin. Türk şiirinin başı sağ olsun” ifadelerine yer verdi.

ŞEVKAT ÇETİN VE ATİLA KAYA'DAN PAYLAŞIM

MHP'nin Teşkilatlardan Sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı Şevkat Çetin, “İçimizi Acıtan Bir Gidiş Oldu. Yaşananlar... Hatıralar...” diyerek Ozan Arif'e rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Öte yandan MHP eski genel başkan yardımcısı Atila Kaya da Ozan Arif'e rahmet dileyen bir mesaj attı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci de Ozan Arif'e rahmet dileyen paylaşım yaptı.