CiddiGazete- Ülkücü camianın yakından tanıdığı Türk Federasyonu eski Genel Başkanı Abdulkadir Baran'ın içler acısı durumunu usta gazeteci Çınar Coşkunserçe kamuoyuyla paylaştı.

Baran için devletin daha duyarlı olmasını isteyen Coşkunserçe şu ifadeleri kullandı:

KADİR BAŞKAN YAŞASIN

Ülkücü Teşkilatlar...

Türk Federasyonu genel Başkanı Abdulkadir Baran'ı,

geçirdiği beyin kanamasından sonra devletin şefkatli ellerine teslim ettik. SEYRANBAĞLARI HUZUREVİ. Devlet görevlilerinin yanı sıra, bir arkadaşımız sürekli yanında kalıyor, yemeğini yediriyor, temizliği ile ilgileniyordu. İyi bakımdan dolayı, az da olsa yürümeye başlamış, tuvaletine gidecek hale gelmişti.

Ancak salgın döneminde bütün bunlar değişti. Yanındaki arkadaşımızı, Seyranbağları Huzurevi'ne salgın tedbirlerinden dolayı almaz oldular.

Anlaşılan o ki oradaki görevliler yeterince ilgilenmemişler. Kendi yemeğini yiyemeyen Kadir başkana yemek yedirmemişler.

Her gün yapması gereken, kültür fizik hareketlerini yaptırmamışlar. Zayıflamış, çevresine ilgiyi kaybetmiş, kimseyi tanıyamaz hale gelmiş.

Kadir Başkanı ölümün eşiğine getiren görevlileri şiddetle kınıyorum. Kadir başkanı önce Allah'a, sonra devletin şefkatli kollarına teslim ettik. Emanete böyle mi bakılır?

Arkadaşlar sizden ricam; bu konuda bana destek olmanız. Ya yanında bir arkadaşımızın ilgilenmesine müsaade edilsin ya da devlet bakması gerektiği gibi baksın.

İmkanı olan herkesten bunu duyurmasını rica ediyoruz.