CiddiGazete- Türk milliyetçiliğinin efsane ismi Alparslan Türkeş adına 1997 yılında kurulan Alparslan Türkeş Vakfı'nın yönetim kurulunda değişiklik yapıldı.

Alparslan Türkeş'in eşi ve vakfın kurucu başkanı Seval Türkeş, başkanlık görevini oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'e bıraktı.

Yapılan yönetim kurulu değişikliğinde genel sekreterlik görevini Alparslan Yılmaz, genel muhasipliği Ahmet Akkaya ve basın yayın koordinatörlüğünü de Metin Turhan üstlendi.

Ankara Altındağ Vardar Sokak 8 numaralı müstakil yapıda hizmet verecek olan Alparslan Türkeş Vakfı'nın yeni yerine taşınma işlemleri de tamamlandı.

BAŞBUĞ'UN FİKİRLERİNİ GELECEK NESİLLERE TAŞIYACAK

Alparslan Türkeş Vakfı Genel Sekreteri Alparslan Yılmaz, çalışmalarla ilgili yayımladığı yazılı mesajında şu ifadeleri kullandı:

"97 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Alparslan Türkeş Vakfı'nın yeni yönetimi ve yeni binası bütün Türk milliyetçilerine, Başbuğ sevenlerine hayırlı uğurlu olsun. Bu yeni dönemde Başbuğumuzun adını taşıyan kurumda genel sekreterlik yapacak olmam, kısa hayatımın en büyük şeref kaynaklarından birisidir.

Sayın Seval Türkeş ve Sayın Ahmet Kutalmış Türkeş ve Sayın Ayyüce Türkeş Taş başta olmak üzere mütevelli heyetimize, eski genel sekreterimiz Ahmet Akkaya ve vakfımızın emektarlarına teşekkür ederim.

Ümit ediyorum ki hep birlikte, Türk milliyetçiliğine hizmetiyle bütün Türk dünyasının kalbine taht kuran Başbuğumuzun ismini ve fikirlerini gelecek nesillere taşıyacağız.

Yeni genel başkanımız Ahmet Kutalmış Türkeş, yeni genel muhasibimiz Ahmet Akkaya ve yeni basın yayın koordinatörümüz Metin Turhan'ı da bu vesileyle tebrik ediyor, hepimize hayırlı olmasını yüce Allah'tan diliyorum."