CiddiGazete- Artvin'in Yusufeli ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen sel ve heyelanlarda 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi kayboldu. Kayıp kişilerin cansız bedenlerine yapılan aramalar sonucu ulaşıldı.
Artvin Valisi Yılmaz Doruk, gazetecilere yaptığı açıklamada, gerçekten ciddi bir felaket yaşadıklarını belirterek, "Akşam saat 19.30 civarlarında bir sel geldi, Yusufeli Barajımızın Limak şantiyesi bölgesine. Bir vefatımız var, şantiye çalışanlarımızdan. Bir ailemiz de kayıp, anne, baba ve bir çocuğuyla birlikte. Arama çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
CİDDİ BOYUTTA MADDİ HASAR
ARTVİN-ERZURUM YOLU KAPALI
Şu aşamada temizleme çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Doruk, "Artvin-Erzurum yolumuz kapalı. Tünelin içinde çok miktarda rusubat var, bunun temizlenmesi vakit alacak. Dolayısıyla vatandaşlarımızın Artvin'den Erzurum'a yolculuklarında başka bir güzergah kullanmalarında fayda var" dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 09:32