CiddiGazete- Ciner Medya Grubu'nda seçim sonrası hareketlilik sürüyor. Habertürk, cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından kanalda siyasi tartışma programlarını bitirme kararı aldı. Bu gelişmenin ardından Habertürk'ten bir ayrılık haberi daha geldi. Habertürk TV Programları Koordinatörü Kürşad Oğuz kanal ile yollarını ayırdı.

KÜRŞAD OĞUZ KİMDİR?

Kürşad Oğuz, 1973 Çankırı doğumlu. Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesi ve Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. 1995'te başladığı gazetecilik hayatında Aktüel Dergisi Yayın Koordinatörlüğü, Akşam Gazetesi Hafta Sonu ekleri ve Kitap Eki Yayın Yönetmenliği, Vatan Gazetesi Hafta Sonu Ekleri ve Vatan Kitap Yayın Yönetmenliği, Star Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü, Newsweek Türkiye Yayın Koordinatörlüğü, Haberturk.com Yayın Koordinatörlüğü, Habertürk Gazetesi Yayın Yönetmen Yardımcılığı ve Habertürk TV Yayın Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

Gazeteci yazar Kürşad Oğuz, Habertürk TV Genel Yayın Koordinatörü görevine devam ederken 2020 Ağustos ayında Genel yayın yönetmeni oldu. Oğuz son olarak ise Habertürk'te sunuculuk ve Habertürk TV Programları Koordinatörü görevlerini yürütmekteydi.