CiddiGazete- İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in danışmanı Hasan Sami Özvarinli, milletvekili adayı gösterilmeyince partisinden istifa etti. Özvarinli, istifası sonrası AKP'ye katıldı. Özvarinli'ye yeni rozetini, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki taktı.

Özvarinli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Anadolu'nun kavruk tenli çocukları ülkeyi yönetecekti, milliyetçiler iktidara yürüyecek ve en başta Ülkücüler olacaktı. Bu ideallerle yola çıktık! Varımızı yok ettik, hatıralarımızı tükettik. Geldiğimiz noktada ise satılığa çıkmış milletvekili aday listeleri bizi karşılamakta!"

ROZETİ MEHMET ÖZHASEKİ TAKTI

AKP Genel Başkanı Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin Kayseri'deki "Milletvekili Aday Tanıttım Toplantısı"nda Hasan Sami Özvarinli'ye rozet taktı.

AKPLİLER'DEN HELALLİK İSTEDİ

Hayatını Türk milletinin ve Türk İslam davasının zaferi için mücadele vererek geldiği bu noktada, bugün buraya gelmekten şeref duyduğunu belirten Özvarinli, şunları söyledi:

"Sizden ve bu mazi esnasında incittiğim herkesten helallik istiyorum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve değerli AK Parti ailesinden, hepinizden, kardeşlerimden, sayın bakanımdan helallik istiyorum. Ben, karşı tarafın belki de en çetin ceviz, kaya parçalarından birisi olarak, aldı getirdi sayın bakanım ve bu kutlu davaya tabiri caizse monte etti. Önce size şu sözü veriyorum. Bu 30 gün içerisinde bu kardeşiniz ki hayatımız bunun eserleriyle doludur, durmayacağız. Zafere emin adımlarla gideceğiz. Allah'ın izniyle 14 Mayıs'ta bu memleketi ne FETÖ'cülere ne de PKK'yla diz dize oturup bu memleketin pazarlığını yapanlara emanet etmeyeceğiz."