CiddiGazete- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Küçükçekmece'de partisinin düzenlediği Gençlik Buluşması'na katıldı. Kendisinin 100 bin imzayla aday olacağını belirten İnce, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili soruya şu cevabı verdi: "Adayım" desin, millet giderse arkasından biz de gideriz...

"YÜZ BİN İMZA İLE ADAY OLACAĞIM"

CHP ve Millet İttifakı'nı eleştiren Muharrem İnce, "Cumhurbaşkanı adaylığım için hem üstüne para vereceğiz, hem de imza toplayacağız. 100 bin kişi imza verirse aday olacağım. İnşallah sizler de imza verirsiniz" diye konuştu.

"İKTİDAR VE MUHALEFET YARGININ CANINA OKUDU"

Ekrem İmamoğlu’na verilen ceza ile ilgili konuşan İnce, "Ceza verilirken ne yaptılar? Karşı oy kullandılar mı? Ya da ona cezayı veren hakime, HSK üyeleri ne yaptı? İktidar ve muhalefet beraber yargının canına okudular" dedi.

"MANSUR YAVAŞ 'ADAYIM' DESİN ARKASINDAN GİDERİZ"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile görüştüğünü de ifade eden İnce, "İnsanların Cumhurbaşkanı olarak bir Mansur Yavaş isteği var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "Hiçbir itirazım yok. Ama aday olacak kişi de çıkıp 'Ben varım' diyecek. Armut piş ağzıma düş olmaz böyle bu işler. O da çıksın o zaman adaysa 'Adayım' desin; bakarız duruma. Eğer baktık ki millet onun arkasından gidiyor. Biz de gideriz kardeşim onun arkasından" diye cevap verdi.