CiddiGazete- Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, FOX TV'den ayrılan İsmail Küçükkaya'nın artık Halk TV'de ekrana çıkacağını duyurdu.

Mahiroğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda önce isim vermeden, "Bu yola çıkarken Türkiye'nin vicdanı olacağıma, adaletten, demokrasiden ödün vermeyeceğime söz verdim. Bu duruştaki arkadaşlarımızla bugüne geldik. Halk TV şimdi daha da güçleniyor. Halkın kanalı Halk TV'de koca yürekli bir adam daha artık bize yarenlik edecek. Ailemize hoş geldin..." diye yazdı.

Cafer Mahiroğlu daha sonra, "Sevgili Halk TV izleyicileri, az önce isim vermeden Halk TV'de yeni başlayacak bir arkadaş için tweet attım. Biraz gizem olsun istedim ama gizem galiba bana göre degil. Hoş geldin İsmail Küçükkaya…" ifadelerini paylaştı.

İsmail Küçükkaya da son günlerde sosyal medyadan "Tatil bitiyor. Sabah buluşmalarımız başlıyor. Çok yakında" diye yazmıştı.

Halk TV'de haftanın beş günü sabah programı yapacak olan Küçükkaya, her hafta Cuma günü de "prime time" olarak adlandırılan en çok izlenen saatlerde akşam programı gerçekleştirecek. İsmail Küçükkaya, yeni görevine 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak.