CiddiGazete- Devlet Bahçeli, MHP'nin haftalık grup toplantısında konuştu. Bahçeli, deprem felaketinde yardım toplayan Ahbap ve Babala TV'yi hedef aldı.

Deprem sürecinde yardım çalışmaları ile gündeme gelen Ahbap ve Babala TV ile ilgili konuşan Bahçeli, "Bu sahtekarların artık Türk televizyonlarında yer almaması lazım" dedi.

Bahçeli'nin Ahbap ve BaBaLa Tv ile ilgili sözleri şöyle:

Devletin yapamadığı ne vardır da Ahbapçılar, Babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır. Devleti acz içinde gösterircesine sosyal medyaya üşüşenler bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır? Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur.

Ahbap kurucusu Haluk Levent, Devlet Bahçeli'nin çıkışına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Levent, "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'Yİ KIZDIRACAK GERÇEK

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Halk TV yazarı İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Saymaz, "Ahbap'ta görev yapan MHP'liler de var" diyerek o isimlerden birini de açıkladı.

Saymaz, paylaşımında şöyle dedi:

MHP lideri Bahçeli AHBAP'a "Akbaba" diyor ve TV yasağı konmasını istiyor. Oysa AHBAP'ta MHP'liler de var. Mesela MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın kızı Hilal Varlı, şu an AHBAP'ın Ankara İl Başkanı ve yıllardır eski Şehirler Kurulu'nu yönetiyor.

Saymaz'ın paylaşımını alıntılayan Haluk Levent ise Ahbap'ta her siyasi oluşumdan insan olduğunu söyleyerek şunları yazdı:

Ahbapta her siyasi oluşumdan insanlar mevcut. Çünkü Ahbap'ın önceliği iyilik yapmak. Ek bilgi vereyim. Hilal kardeşimiz yıllarca Şehirler Kurulu ve Ankara başkanlığı yaptı. Güzel yönetti . Birkaç ay önce evlenince affını istedi. Hatta düğününde Ahbaplar da oradaydı.