CiddiGazete- İstanbul'da yaz dönemi atamaları kapsamında 21 emniyet müdürü ve emniyet amiri çeşitli illere tayin oldu. 12 emniyet müdürü ve amiri ise dev metropolde görev başladı.

A,B,C BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ KURULDU

Avrupa'nın en kalabalık kenti olan İstanbul'da A, B, C bölgelerinden sorumlu emniyet müdürlükleri yeniden kuruldu.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Recep Tepebaşı, A Bölgesinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı; Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Koray Şensoy, B Bölgesinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı; Destek Hizmetleri ve İnşaat Emlak Şubelerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Burak Bal ise C Bölgesinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Atamalarda, il emniyet müdür yardımcıları arasında da değişimler oldu. Bu değişimlerle Eğitim Şube Toplum Destekli Polislik Şubelerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Barış Çukur, Destek Hizmetleri ve İnşaat Emlaktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüseyin Eke, Genel Denetleme Disiplin- Belge Yönetimi Şubelerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Serdar Göriş, Polisevinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gazi Kaçmaz, Boğaziçi Köprülerini Koruma Şubelerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı ise Murat Çakır oldu.

İSTİHBARAT VE TEM ŞUBEYE YENİ İSİMLER

Aktaş'ın yeni ekibinde, İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube müdürlüklerinde de değişim yaşandı. Terörden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kayhan Ay'ın Kastamonu İl Emniyet Müdürü olmasıyla birlikte; Aşkın Kılıçkeser TEM-Bomba İmha Şube ve Kalekollardan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu. İstihbarat Şube Müdürlüğü’ne, Mustafa Varol'un Ankara'ya atanmasıyla, yerine şarktan tayin olan İlyas Kayış atandı. TEM Şube Müdürü Abdurrahman Soğuksu, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü olurken; Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı ise TEM Şube Müdürü oldu.

MALİ ŞUBE MÜDÜRÜ PERSONEL MÜDÜRÜ OLDU

Atamalarda Mali Şube Müdürü Serdar Örs'ün Personel Şube Müdürü olması da dikkat çekti. Olay Yeri Şube Müdürlüğüne Gülpınar Adir, Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü’ne Mustafa Ergenç, Polisevi Şube Müdürlüğü’ne Murat Aydın, Belge Yönetimi Şube Müdürlüğü’ne Rabia Altun, Boğaziçi Köprüleri Koruma Şube Müdürlüğü’ne İhsan Süngü, Dış İlişkiler-İnterpol- Europol Şube Müdürlüklerine Hilal Bahadır, Genel Denetleme Disiplin Şube Müdürlüğü'ne ise Seval Erdem Gürdoğan atandı.

10 İLÇE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

İstanbul Emniyetinde yeni dönemde 10 ilçede de değişim yaşandı. Yeni görevlendirmelerle Organize Suçlarla Mücadele, Göçmen Kaçakçılığı Hudut Kapıları ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Taner Ertürk, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü; TEM Şube Müdürü Abdurrahman Soğuksu, Çekmeköy İlçe Müdürü oldu. Personel Müdürü Murat Özburun, Avcılar İlçe Emniyet Müdürü; Beykoz İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü; Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Murat Çaykara, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü; Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Yüksel Baysal, Küçükçekmece İl Emniyet Müdürü; Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü; şarktan gelen Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü; Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü; Özgür Yılmaz ise Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü oldu.

Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele, Siber Şube ve Asayiş Şube müdürlüklerinde yeni dönemde bir değişim olmadı.