CiddiGazete- İstanbul Okmeydanı'nda caddede yürüyen iki kişi daha önce husumetli olduğu kişiyle karşılaşınca tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

İki kişi, husumetli oldukları kişiye tekme tokat saldırdı. Bir süre sonra gelen motosikletli kişi, arkadaşının darp edildiğini görünce silahını çıkararak ateş etti.

ARA SOKAKLARA KAÇTILAR

Karşı taraf da karşılık verince cadde üzerinde silahlı çatışma başladı. Birbirlerine ateş eden kişiler raha sonra ara sokaklara kaçtılar.

"POŞET İÇİNDE SİLAH BIRAKTI" İDDİASI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yeri incelesi sırasında E.Ç. yanına gelen bir kişinin kendisine poşet içerisinde silah bıraktığını söyledi.

Şüphelinin evinde yapılan aramada olayda kullanılan silah ele geçirildi. Polisin mahalledeki çalışmaları sonucunda, silahlı çatışmadakilerden birinin E.E. olduğu tespit edildi. E.E Okmeydanı'nda yakalanarak gözaltına alındı.

YARALILAR EVDE ELE GEÇİRİLDİ

Şüphelinin ifadelerinden yola çıkan polis, çatışmaya karışanlardan Esat E. ve M.A.Y.'nin yaralandıklarını ve bir evde saklandıkları bilgisine ulaştı.

Eve yapılan operasyonda yaralı iki şüpheli de yakalanarak Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.