CiddiGazete- Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenler Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sarıyer, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu ilçelerini kapsayan İstanbul 2. Bölge'den milletvekili adayı olan İyi Partili Ali Çelik, yaklaşık 1.5 aylık süreçte etkili bir kampanyaya imza attı.

ali ç6

İYİ PARTİ'NİN SESİ OLDU

Bir gecede yapıştırılan 30 bin sticker ve 300 dev afişle İyi Parti'yi tanıtan Ali Çelik'e süreçte 60 kişilik ekip destek verdi.

ali ç1

10 araçla sahaya inen Çelik, neredeyse girilmedik cadde- sokak bırakmazken, en çok da gençler ve çocuklarla kurduğu etkili iletişimle İyi Parti'nin bölgedeki sesi oldu.

ali ç4

GENÇLERE ÖZEL İLGİ

Esnaf ziyaretlerinde sıkmadık el bırakmayan, aileleriyle birlikte etkinliklere katılan çocukları hediyesiz göndermeyen Ali Çelik, "Çalışmalarımızın ana eksenini gençler oluşturdu" dedi.

ali ç8

Ülke gerçeklerini ve yapılması gerekenleri vatandaşlara tek tek anlatmaya çalıştıklarını belirten Çelik, kampanya dönemiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

- Biz gayretimizi gösterdik. Girilmedik sokak, sıkılmadık el bırakmadık.

- Sonuçları görme zamanı geldi. Biz anlattık, vatandaş dinledi.

- Şimdi söz sırası vatandaşlarımızda. Vatanımız ve Türk milleti için hayırlı bir sonuç çıkmasını temenni ediyorum.

ali ç5

- Sahadan edindiğimiz izlenim; Millet İttifakı'nın net bir şekilde seçimleri kazanacağı yönünde.

- İyi Parti de 2018'deki sonucun çok üzerinde bir oyla parlamentoda yerini alacak.

- 1.5 aylık süreç yoğun bir çalışma temposuyla geçti ancak yorulmadık.

- Bizlerin asıl mesaisi pazartesi günü başlayacak.

- Vatandaşlarımız, çalışmalarımızın karşılığını verecek ve yeni dönemde anlattıklarımızı uygulamaya dökmek için Türkiye'nin önünde yeni bir sayfa açacağız.

ali ç9