CiddiGazete- Ankaragücü'nün Süper Lig'in 17. haftasında Hatayspor'u konuk ettiği karşılaşmada sürpriz izleyiciler oldu. 0-0 sona eren mücadeleyi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Mansur Yavaş ile AKP'li isimler yan yana izledi. Grupta, İyi Parti'den ayrılan ve Ankara'da siyaseti dizayn eden milletvekili Adnan Beker de yer aldı.

maç22

Hakeme saldırı olayıyla Türkiye'nin gündemini değiştiren Ankaragücü Kulübü'ne destek vermek için bir araya gelen siyasetçiler ilginç bir tablo oluşturdu.

Karamollaoğlu nokta koydu Karamollaoğlu nokta koydu

AKP Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, altı gün önce Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde usülsüzlük olduğunu iddia eden paylaşımlar yapmış, Portaş'ın CHP'den belediye başkan aday adayı olmak için görevinden ayrılan eski yönetim kurulu başkanı Mesut Özarslan hakkında bir takım iddialarda bulunmuştu.

maç33

Mesut Özarslan'ın tutarsız cevapları karşısında bu kez Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama yapılarak inşaat ruhsatlarında yer alan sahte imzalarla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu belirtilmişti.

İyi Parti'den olaylı bir şekilde istifa eden Ankara 2. Bölge Milletvekili Adnan Beker'in bir araya getirdiği grupta AKP İl Başkanı'nın yanısıra AKP Ankara Milletvekili Fuat Oktay da yer aldı.