CiddiGazete- İyi Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, 10 Eylül Cumartesi günü, diyaliz tedavisi için gittiği Ardahan Devlet Hastanesi'nin önünde üç kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Polat, saldırının ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Az önce diyalizden çıkarken kimliği belirsiz 3 kişi tarafından saldırıya uğradım. Benim kimse ile şahsi bir hesabım, kimseyle herhangi bir kavgam, alacak-verecek davam yok. Bu saldırının siyasi olduğunu düşünüyorum. Er ya da geç bu alçakça saldırıyı yapanlarla elbette ki yüz yüze geleceğiz. Erkekçe karşımıza çıkamayan alçaklar, en savunmasız olduğum anda saldırıya geçtiler. Elbette ki her şeyin bir bedeli olur. Devletimiz ve polislerimiz araştırmayı yapıyor, inşallah en kısa zamanda failler yakalanacak ve biz de kendilerini tanımış olacağız."

Taşkın Polat'a yönelik saldırının güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde, hastaneden çıkan Polat'ı üç saldırganın beklediği görüldü. Saldırganlardan biri, arabasına yaklaştığı sırada Polat'a aniden yumruk attı. Diğer bir saldırgan da yere düştükten sonra Polat’ı yumrukladı. Üç saldırgan, çevredekilerin yardım için gelmesi üzerine koşarak olay yerinden kaçtı ve biraz ileride kendilerini bekleyen otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştı.

Saldırganlar hakkında şikayette bulunan Taşkın Polat, kendisini darp edenlerden A.Ç.'nin Iğdır'da yakalandığını, diğer zanlıların yakalanması için emniyet güçlerinin çalıştığını söyledi.