CiddiGazete- İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Celal Yıldırım, geçen hafta hayatını kaybetmişti. İyi Parti'nin 35 yaşındaki Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu da bugün vefat etti.

Gökhan Tozoğlu, geçtiğimiz ay aort damarının yırtılması nedeniyle hastaneye kaldırılmış, ardından kalbinden operasyon geçirmişti. Tozoğlu, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.

GÖKHAN TOZOĞLU KİMDİR?

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu'nun kaleminden biyografisi:

1987 yılında Konya'nın Ereğli ilçesinde dünyaya gelmişim. İlköğretime sırasıyla Cumhuriyet ve 19 Mayıs ilkokullarında devam ederek Mareşal Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda tamamladım.

Liseyi Konya Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nde 2005 yılında tamamladım. Aynı yıl girdiğim üniversite sınavında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandım.

2009 yılında hukuk fakültesinden mezun oldum ve avukatlık stajımı Av. Ali Patlak ve Av. Ahmet Bilgen’in yanında 2010 yılında tamamladım.

2010 Aralık- 2011 Mayıs ayları arasında 337. kısa dönem jandarma olarak önce Adana merkezde sonra da Ceyhan’da vatani görevimi tamamladım.

2011 yılı Haziran ayında Avukat Caner Çoban ile birlikte G&C Hukuk Bürosunu kurarak avukatlık mesleğine başladım ve burada avukatlığa devam ediyorum.

2011 yılının Haziran ayından 2012 Yılının Şubat ayına kadar Konya TV'de Düşünce Ekseni adlı fikir- tartışma programı hazırlayıp sundum.

2012 Yılı Nisan ayından beri Radyo Ülkü'de Düşünce Ekseni ve Fikir Meclisi isimli programları hazırlayıp sunuyorum.

İdealist Hukukçular Derneği, SÜ Hukuk Fakültesi Mezunları Derneği ve Hilâl Eğitim Vakfı'nda aktif çalışmalarım devam etmektedir.

2012- 2013 Akademik Döneminde Gazi Üniversitesi Vergi Hukuku Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimime başladım ve halen de yüksek lisans eğitimime devam etmekteyim.