CiddiGazete- Sözcü yazarı Aytunç Erkin'e konuşan eski askeri hâkim Ahmet Zeki Üçok, toplantıda kendisine "gerek başkanlık divanı üyeleri, gerekse GİK üyeleri KHK ihraçları, askeri öğrenciler, FETÖ ile mücadele ile ilgili soru sorduklarını" aktardı.

"Herkes özellikle AKP kayırmaları, FETÖ borsası ve 'hüsnü şehadet' benzeri yollarla yargılanmaktan kurtulanlarla ilgili mutlaka çalışma yapılması hususunda hassasiyetlerini dile getirdiler. Meral Akşener olmak üzere herkes sunumu çok başarılı ve yararlı buldular" değerlendirmesini yapan Üçok, şu ifadeleri kullandı:

"... Meral Hanım, 'FETÖ konusunda en birikimli ve herkesin takdir ettiği Ahmet Zeki Üçok'tan böylesine faydalı bilgiler aldığımız için şanslıyız. Kendisine çok teşekkür ederiz' dedi. Sunumlara gelecekte de devam edileceğini ifade etti."

Öte yandan Üçok, İyi Parti'ye katılmasından rahatsız olanlar olduğunu belirtti; "Benim İYİ Parti'ye katılmamdan dolayı FETÖ'cüler çok rahatsız oldu. Bir de bu örgütle sadece AKP mücadele ediyor algısının değişmesinden rahatsız olan iktidar yetkilileri" diye konuştu.