CiddiGazete- İyi Parti'de kafa karıştıran bir "istifa" süreci yaşandı. Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, dün gece yarısı yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Gaziantep'te millet ittifakı dimdik ayakta. Değerli il başkanı arkadaşlarımızla güzel bir istişare oldu. Cumhur ittifakı dönemi kapanmıştır" dedi.

20 SAATTE NE DEĞİŞTİ

Hocaoğlu'nun dün geceki paylaşımının üzerinden 20 saat geçmeden Koray Aydın, Gaziantep İl Başkanı'nın "kendi isteğiyle" istifa ettiğini duyurdu.

İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

- Zor günlerde İYİ Parti Gaziantep İl Başkanlığımızı üstlenen, mücadelesi ve çalışmalarıyla göz dolduran değerli kardeşim Oğuz Hocaoğlu kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır.

- İYİ Parti ailesindeki yeri bakidir.

- Hizmetleri için kendisine çok teşekkür ediyorum.

- Sağ olsun, var olsun.

"PARTİMİN EMRİNDEYİM!"

Koray Aydın'ın paylaşımından 3 dakika sonra Oğuz Hocaoğlu, istifa haberini alıntılayarak "Beraber mücadele ettiğim tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sonuna kadar partimin emrinde ve hizmetindeyim" dedi.

Partisinin vermiş olduğu il başkanlığı görevinden "kendi isteğiyle" ayrılmasına rağmen, Oğuz Hocaoğlu'nun "Sonuna kadar partimin emrinde ve hizmetindeyim" demesi kafa karıştırdı.