CiddiGazete- Recep Tayyip Erdoğan'a "kutsiyet" atfeden isimlerden AKP'li eski vekil Pelin Gündeş Bakır, temayül yoklamasından 10 gün önce İyi Parti'ye katıldı.

Daha önce AKP'den Kayseri milletvekilliği yapan ve dini değerleri siyaset sahnesinde kullanan Pelin Gündeş Bakır, bir haftalık İyi Parti çalışmasıyla temayül yoklamasında liste başı çıkamadı!

Gündeş Bakır, Kayseri'de cumartesi günü yapılan temayül yoklamasında 47 aday adayı arasında 326 oyla 27. oldu.

MERAL AKŞENER'E AKIL VERDİ!

Temayül yoklamasına katılan İyi Partili isimleri "alavere, dalavere" yapmakla suçlayan ve Genel Başkan Meral Akşener'e rota çizen Pelin Gündeş Bakır, sosyal medya hesabından parti tabanını rahatsız eden paylaşımlar yapmaya başladı. Güneş Bakır'ın son paylaşımı şöyle:

"ALAVERE, DALAVERE"

Daha temayülde alavere, dalavere yapan, gruplaşan, hile, düzenbazlık yapan, para dağıtıp oy alan, ekipleşen, son 1 hafta bindirilmiş kıta cinsinden üyeler kaydettiren, Twitter'da kurdukları sahte milliyetçi hesaplardan rakiplerine hakaret ettirenler temayülde yüksek oy alır ama hasbelkader TBMM'ye girerlerse bugün diğer aday adaylarına yaptıklarını yarın Genel Başkana da yaparlar! Genel başkanlara kök söktürürler! O parti yönetilemez! Tehlikelidir böyle tipler! İnsan ilkeli olmalı!"