CiddiGazete- CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un ardından İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı Metin Ergun da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Başkan Böcek’in doktorlarından aldığı bilgileri paylaşan Ergun, “Sayın Böcek’in durumu daha da iyiye gidiyor” dedi.

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP ve İYİ Parti İl Başkanları, Antalya Milletvekilleri ve İlçe Belediye Başkanları ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ederek doktorlardan bilgi aldı.

Yalnızca Antalya’da değil ülke genelinde Başkan Böcek’in sağlık durumuyla ilgili kulaktan kulağa haberler dolaştığını dile getiren Ergun, gelişmeleri ilk ağızdan öğrenmek için Antalya’ya geldiğini söyledi.

Ergun, Başkan Böcek’in doktorlarıyla yaptığı görüşmede aldığı bilgilerin son derece sevindirici olduğunu belirterek, “İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşarak, Antalya’mıza hizmet etmeye devam edecektir” diye konuştu.

İYİ Parti heyetine Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ev sahipliği yaptı.