CiddiGazete- Cumhurbaşkanı adaylarının netleşmesinden sonra, milletvekili listeleri için de geri sayım başladı.

İyi Parti'nin ön seçim kararı aldığı illerden İstanbul'da üyeler hafta sonunda sandık başına gidecek. En az 10, en fazla 20 milletvekili adayının işaretleneceği ön seçimde büyük heyecan yaşanacak.

ali çelik 282

Bayrampaşa, Beşiktaş, Beyoğlu, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Sarıyer, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu ilçelerini kapsayan İstanbul 2. bölge için İyi Parti'den 86 isim, milletvekili adaylığı için başvuruda bulundu.

28 milletvekilinin Ankara yolculuğunun ilk aşaması olan ön seçimde yarışacak İyi Partili isimlerden Ali Çelik, temsil bölgesinde yer alan ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

ali çelik 283

Esenler, Eyüpsultan ve Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Ali Çelik, İyi Parti'nin kuruluş aşamasından itibaren birlikte olduğu yöneticilerden destek istedi.

Parti üyelerinin ve 14 Mayıs'ta İyi Parti'ye oy verecek vatandaşların emanetini hakkıyla taşıyacağını söyleyen Ali Çelik, "Hem parti üyelerimizin, hem de vatandaşlarımızın oylarını namus bilerek yola çıktık. Seçimlere sayılı günler kala amacımız projelerimizi öncelikle parti tabanımıza, sonra da 14 Mayıs'ta sandığa gidecek olan vatandaşlarımıza en etkin biçimde anlatabilmek.

Çalışmalarımıza şimdi başlamadık. Geniş bir saha ekibiyle yıllardır birlikteyiz. Hangi teşkilatımızın talebi varsa oraya koştuk. Çarşı- pazar gezerek vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm için proje geliştirdik. Sadece mevcut sorunların çözümü değil, amacımız yeni projelerle de vatandaşımıza nefes aldıracak bir temsil noktası oluşturmak. Bunu yapabilmek için de öncelikle parti üyelerimizin desteğini önemsiyoruz" dedi.

Ekonomi yazılarıyla tanınan Ali Çelik, aynı zamanda doğal taş sektöründe ihracat yapan Türkiye'nin sayılı sanayicileri arasında yer alıyor.