CiddiGazete- İyi Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Çelik, esnaf gezisine bugün Sarıyer İstinye'de devam etti.

ç 1

İşyerlerini tek tek gezip vatandaşlarla dertleşen Ali Çelik'e şikayet yağdı.

ç 2

Kirasını ödeyemeyen, faturalarını yatıramayan esnaf, 14 Mayıs'ı bozuk ekonominin düzeltilmesi için milat gördüğünü söyledi.

ç 4

Türkiye'nin, özellikle de seçim bölgesinin kalkındırılması için hazırlanan programı vatandaşlara anlatan milletvekili Ali Çelik, "Ben de ticaretle uğraşıyorum ve sizlerin yaşadığı sıkıntıları ben de yaşıyorum. Halktan kopuk bir yaşantımız yok. 14 Mayıs'ta yapacağınız tercihle hem bireysel olarak kurtuluşun düğmesine basacağız, hem de ülkemizin kalkınma hamlesine start vereceğiz" dedi.

ç 6

"TEŞVİKLERİ KİM ALDI"

Ali Çelik, ekonomik krizden derinden etkilenen bir esnafla yaptığı sohbette, hükümetin açıkladığı teşvikten istifade edip etmediğini sordu. Esnaf, başvuru yapmasına rağmen, teşvik kredisi alamadığını söyledi. Ali Çelik, etrafında teşvik kredisi alan tanıdığı olup olmadığını sordu, esnaf, "Ben alamadım. Çevremdeki esnaf arkadaşlarım ve tanıdığım birinin de aldığını görmedim. Teşvik, müjde diyorlar ama paraların kime gittiğini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

ç 7

İyi Partili Çelik, 14 Mayıs'tan sonra kayırmacı düzenin değişeceğini, hak edenin hakkını alarak üretmeye ve ülkeyi kalkındırmaya devam edeceğini söyledi.