CiddiGazete- İyi Parti'de milletvekili aday adaylarının yarıştığı temayül yoklamaları tamamlandı. Erkeklerin 30 bin TL, kadınların ise 15 bin TL vererek katıldıkları temayül yarışında ilginç isimler de yer aldı.

İstanbul İkinci Bölge'de kantara çıkan internet ünlüsü Damla Gezen, oylamada beklediği ilgiyi görmedi. Gezen, Mehmet Satuk Buğra Kavuncu'nun 2 bin 107, Ali Çelik'in 1075, İsmet Koçak'ın 788, Mehmet Arslan'ın 154 oy aldığı temayül yoklamasında 147 oyda kaldı.

Sosyal medyada 100 binin üzerinde takipçisi olan Damla Gezen, daha önce katıldığı yarışmalar ve verdiği pozlarla gündem olmuştu.

DAMLA GEZEN KİMDİR?

1998 İstanbul doğumlu Damla Gezen 25 yaşındadır. Işık Üniversitesinde İç Mimarlık eğitimi aldı. Doya Doya Moda ve İşte Benim Stilim yarışmalarında boy gösterdi. 2019'da ATV ekranlarında yayınlanan, Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı Güven Bana isimli yarışma programına katıldı. Instagram'da "damlagezenn" kullanıcı adıyla paylaşım yapan Gezen 103 bin takipçiye sahip. Affetmek ve Kayboldum adında iki şarkısı sözü yazdı.