CiddiGazete- AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın saldırdığı İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün kalp pili durdu. Geçen yıl kalbinden rahatsızlık geçiren Hüseyin Örs'e kalp pili takılmıştı.

Hayati tehlikesi devam eden Örs, Ankara Güven Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

aylin1

"KALBİ ELEKTRO ŞOKLA ÇALIŞTIRILDI"

Örs'ün tedavi gördüğü Güven Hastanesi'ne giden İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, şunları söyledi:

"Saldırı sonrası vekilimizin durumunun iyi olmadığını gözlemledik. Vekilimizin kalbi elektro şok ile çalıştırıldı."

FERİDUN BAHŞİ: AKP'NİN HER ZAMANKİ TAVRI

İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi de Meclis'teki kavgaya şaşırmadığını ifade etti. Bahşi, bütçe görüşmeleri devam ederken CHP TBMM Grup Başkan Vekili Özgür Özel'in bu durumu eleştirdiğini, hemen ardından AKP'li vekillerin genel kurul salonuna geldiğini ve gerginlik çıkardıklarını belirtti. Feridun Bahşi, "Meclis'in en sakin isimlerinden İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz konuşurken AKP'li vekilleri kavga çıkardı. Şaşıracak bir durum yok; her zamanki tavırları" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

"ALPAY ÖZALAN VE ZAFER IŞIK ÜZERİMİZE GELDİ"

İyi Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, gerginliği şu ifadelerle anlattı: Alpay Özalan ile Zafer Işık üzerimize geldi. Işık, Hüseyin Bey'e yumruk attı. Hüseyin Bey'in kaşı açıldı yumruktan dolayı. Elinde bir cisim mi vardı, yüzük mü vardı? Herhalde bir şey vardı. AK Parti artık seçim yaklaştıkça, genel başkanları nasıl her yerde kendilerinden olmayanlara hakaret ediyor ve saldırıyorsa, şimdi burada da vekillere saldırıyor."