CiddiGazete- İyi Partililer, Pazar günü milletvekili seçilen Seyithan İzsiz'in "teşekkür" ilanına tepki yağdırdı.

Uzun yıllar AKP'de siyaset yaptıktan sonra seçim döneminde İyi Parti'ye gelen ve temayül yoklamasına girmeden genel merkez kontenjanından İstanbul 3. Bölge 2. sıradan aday gösterilen İzsiz, İyi Partili seçmenlerin oylarıyla milletvekili oldu.

Seçimden bir gün önce İyi Partili seçmeni konsolide edebilmek için Genel Başkan Meral Akşener'in de bulunduğu görsel paylaşan Seyithan İzsiz, seçimden sonra Akşener'i de İyi Parti teşkilatlarını da unuttu.

Seyithan İzsiz, milletvekili seçildikten sonra yayımladığı teşekkür mesajında Akşener'in de İyi Parti'nin de ismini anmadı.

seyithan izs1

Ege Üniversitesi'nde ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katili PKK'lı Nurullah Samo'ya verdiği bursla da gündeme gelen Seyithan İzsiz'in teşekkür ilanı şöyle:

Kıymetli ailem; dostlarım, kardeşlerim, hemşehrilerim, umre annelerim, genç kardeşlerim, muhtarlarım, STK yöneticilerimiz, iş insanlarımız, 14 Mayıs 2023 yılında ülkemizde gerçekleştirdiğimiz milletvekili genel seçimlerinde sizlerin teveccühü ve desteğiyle milletvekili olarak parlamentoda olacağım. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma kalbi muhabbetlerimi iletiyorum."

BU DA ERSİN BEYAZ'IN TEŞEKKÜR METNİ

Seyithan İzsiz'in 2. sıradan milletvekili seçildiği İstanbul 3. Bölge 1. sıra adayı Ersin Beyaz da teşekkür ilânı yayımladı.

ersin b1

Ülkücü gelenekten gelen ve İyi Parti'nin İstanbul'da kurucu il başkanlığını yapan Ersin Beyaz, seçim dönemindeki çalışmalarından dolayı İyi Parti teşkilatlarına ve Genel Başkan Meral Akşener'e teşekkür etti. İstanbul Milletvekili Ersin Beyaz'ın teşekkür metni şöyle:

"Milletimize hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda şahsımı milletvekili adayı gösteren Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'e, adaylığım süresince yanımda olan kıymetli ilçe başkanlarımıza ve teşkilatımızın her bir mensubuna, oylarını İYİ Parti'mize ve şahsıma emanet eden yüce Türk milletine şükranlarımı sunuyorum."