CiddiGazete- Gazeteci Batuhan Çolak, Yeniçağ Gazetesi'nin imtiyaz sahibi İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik tarafından canına kastedildiğini iddia etti.

Twitter’da açıklama yapan Çolak, gittiği bir mekandan ayrıldığı sırada ağaçların arasında saklanmış bir şahıs gördüğünü ve şahsın elini beline götürdüğü esnada aracına binip uzaklaşarak canını kurtardığını ifade etti.

Elinde saldırı anına ilişkin tüm görüntülerin olduğunu belirten Batuhan Çolak, ilerleyen günlerde görüntülerin yayımlanacağını söyledi.

Emniyette yaklaşık 7 saat ifade verdiğini belirten Çolak, şikayet tutanaklarının görsellerini de paylaştı.

İşte Batuhan Çolak’ın olaya ilişkin açıklamaları: "Yeniçağ imtiyaz sahibi Ahmet Çelik tarafından bugün canıma kastedildi. Gitmiş olduğum mekanı terk ederken Ahmet Çelik'in sağ kolu ve kirli işlerini yaptırdığı Burhan Gazi Sandu'nun beni kameraya çektiğini gördüm.

Dışarı çıktığımda ağaçların arasına gizlenmiş bir şahıs saldırdı. Şahsı dikkatim sayesinde önceden fark ettim. Elini beline götürmek için hamle yaptığında aracıma hızla bindim.

Koşarak aracıma vurmaya başladı ve uzaklaştım. Arkamdan takip edemediler.

Yaklaşık 7 saattir Emniyet'te ifade veriyorum. İstanbul Cinayet Büro ve Terör Şube geldi. Tüm görüntüleri elde ettik; saldırı anı, saldırganı fark etmem hepsi var. Ve hepsi ilerleyen günlerde yayınlanacak.

Allah'ın verdiği canı yalnızca Allah alır. Bunu tasarlayan, azmettiren bir milletvekili. Yazıklar olsun."