CiddiGazete- İyi Parti Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Öztürk Keskin, il yöneticileri Şakir Genç ile Oğuzhan Yar ve Mustafa Emre Eryıldıran'ın ardından İyi Parti İzmir İl Başkanlığı için bir aday daha çıktı.

İyi Parti İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Bezircilioğlu, düzenlediği basın toplantısında başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

İl başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Bezircilioğlu, partinin kurucu üyesi olduğunu, en başından beri partinin içinde yer aldığını söyledi.

Sinan Bezircilioğlu, neden il başkanlığına aday olduğunu şöyle ifade etti: Genel başkanımız Meral Akşener'in demokrasi, hukukun üstünlüğü ve insan hakları mücadelesine duyduğum hayranlıktır. Bu haklı mücadeleye karınca kararınca bir katkı koymayı, cesurlar hareketinin içinde olmayı vatanıma ve milletime karşı bir görev olarak addettim."

Başkan adayı Bezircilioğlu, mevcut başkan Hüsmen Kırkpınar'a ve yönetim kurulu üyelerine, 2019 yılından itibaren il yönetim kurulunda çeşitli kademelerde kendisine çalışma fırsatı tanıdıkları için teşekkür etti. Bezircilioğlu, milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Kırkpınar'a da başarılar diledi.

"Genel merkezin adayı mısınız?" sorusuna Sinan Bezircilioğlu, "Hepimiz genel merkezin adayıyız. İçimizden seçilen başkan tabii ki genel merkezin adayı olacak" diye cevap verdi.