CiddiGazete- Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. hafta maçında Giresunspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında 2 puan daha kaybeden sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus, maçın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Jesus yaptığı açıklamada, "Maçtan önce de söylemiştim. Kazanmaktan başka çare yoktu. Ama iyi oynayamadık. 1-0'ı korumak istedik ancak onu da başaramadık. Gerçek bu; diyecek fazla bir şey yok" dedi.

"RAKİBİN HAKKINI VERMEK GEREK"

Portekizli teknik adam, Giresunspor karşısında pozisyon üretemediklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: "Bugün takım, alışık olduğumuz gibi pozisyon üretemedi. Rakibin de hakkını vermek gerekir. İyi savundular. Süreye de çok oynadılar ama bu bir bahane değil. Artık elimizden geleni yapıp, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

"ÖNEMLİ OLAN YARIŞIN İÇİNDE OLMAK"

Değerlendirmelerine basın toplantısında devam eden Jesus; "Ligin bitmesine 3 maç kaldı. Bugünkü mağlubiyet sonrası işler bizim için biraz daha karmaşık oldu. Ama matematiksel olarak şampiyonluk şansımız var. Benim için önemli olan bu. Benim için geçmişte hangi maçları kazandığımızın, hangi maçları kaybettiğimizin önemi yok. Benim için önemli olan yarışta olmak" ifadelerini kullandı.