CiddiGazete- Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Austria Wien'i deplasmanda 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Jesus maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

"BÜYÜK TAKIMLAR BU RİSKİ ALMALIDIR"

- Başarılı olmak istiyorsanız bu riski almalısınız. Haftada 1 maç yapan, Avrupa'da oynamayan takımlar bu riske sahip değildir. Büyük takımlar bu riski almalıdır. 3 günde 1 maç oynayan takımların fiziksel anlamda riskleri oluyor. Bir önceki maça kıyasla 6-7 farklı oyuncu vardı 11'de. Buna rağmen Joshua King fiziksel bir sıkıntı yaşadı.

- 11'de değişiklikler yaptık ama herkesi değiştirmek mümkün değildi. Bugün Valencia oynamadı. Bir önceki maçta oynayan iki forvetimden birinin sahada olmasın istedim bugün. Bir önceki maçımıza bakınca 11'den 3 oyuncu sahadaydı. Diğer oyuncuları değiştirdik.

"ALIOSKI İYİ BİR PERFORMANS GÖSTERDİ"

- Benim için ideal 11 diye bir şey. Üç günde bir maç yapıyoruz, bu maçları oynayan takımların bunları yapması gerekiyor. Joshua King de bunu gördük. 3 günde bir maç yapan takımların bunları yapması gerekiyor Alioski’nin iyi bir performans gösterdiğini düşünüyorum. Hem yorgunluğu vardı, hem de sarı kartı o nedenle oyundan aldım.

"DEFANSİF OLARAK ÇOK İYİYDİK"

- Hiçbir teknik direktör maçtan önce maçta neler olacağını bilemez ama takımını en iyi şekilde maça hazırlar. Bugün özellikle defansif olarak çok iyiydik. 2-0 ile buradan ayrılıyoruz. Turu garanti etmese de gayet iyi bir sonuçla evimize dönüyoruz. Henüz turu geçmedik. Hedefimiz gruplara kalmak.